Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL Basketbalisty BK REDSTONE čeká duel s mistrem

Basketbalisty BK REDSTONE čeká duel s mistrem

foto: Petr Pelíšek

29. 09. 2023 - 13:00

Dokonale sehraný tým Opavy, který to v minulé sezoně dotáhl až k titulu, bude dalším soupeřem BK REDSTONE Olomoucko. Už tak kvalitní sestavu úřadujících šampionů posílili před novým ročníkem pivoti Šimon Puršl a Adam Pecháček a Slezané hned na startu nové základní části ukázali, že budou opět patřit mezi favority soutěže. Atraktivní duel se hraje v sobotu 30. září od 18 hodin.

„Jsou to obhájci titulu a přijedou se spoustou zkušeností, sebevědomí a dobře trénovaní dobří basketbalisté. Pro naše kluky, kteří budou teprve podruhé v kompletní sestavě, to bude velmi velká výzva,“ uvědomuje si kouč BK REDSTONE Andy Hipsher.

Opava vstoupila do nového soutěžního ročníku dobře. V derby porazila v ostravském Tatranu po prodloužení Novou huť a doma si poradila s Ústím nad Labem, když rozhodla už do přestávky. V obou zápasech se mohla opřít o pět dvouciferných střelců a velice kvalitní střídačku. „Musíme být disciplinovaní v defenzivě a v útoku si připravovat výhodné střelecké pozice, abychom měli šanci vyhrát,“ uvědomuje si Hipsher.

Další články