Zde může být vaše reklama.

Extrémně důležitý zápas BK REDSTONE bude hrát v Hradci Králové

BK REDSTONE bude hrát v Hradci Králové

foto: Petr Pelíšek

21. 03. 2023 - 13:21

Další extrémně důležitý souboj o jedenácté místo v tabulce čeká na basketbalisty BK REDSTONE Olomoucko v Hradci Králové v rámci 8. kola nadstavbové části Kooperativa NBL. Ve skupině A2 je prakticky rozhodnuto, že do předkola play – off postoupí pražské kluby USK a Slavia, zbývající dva týmy bojují o to, který se vyhne baráži o udržení. Olomoucko má zatím na Královské sokoly náskok jednoho vítězství, o vylepšení své pozice se bude snažit 22. března od 18 hodin na půdě soupeře. Vedení klubu vypravuje na důležité střetnutí zájezd pro fanoušky.

„Do konce sezony ještě zbývá odehrát pět kol. Karty jsou rozdané celkem jasně. Pokud se nám v Hradci podaří vyhrát, hodně se přiblížíme k jisté záchraně. Přesně toho chceme dosáhnout, i když je zřejmé, že to bude těžké. Sokoli v minulém kole hodně potrápili USK Praha, ukázali, že nic nevzdávají a budou se prát o každý míč. S tím musíme počítat. Přesto věřím, že zápas zvládneme. Nemůžeme si ale dovolit nějaký výpadek. Právě to nás v předchozím zápase na Slavii stálo vítězství, už se to snad nebude opakovat,“ doufá kouč BK REDSTONE Tihomir Bujan.

Utkání můžou na vlastní oči vidět příznivci Olomoucka. Stačí napsat zprávu na facebookovém profilu klubu, který platí dopravu a vstupenky. Sraz je u Čajkarény v 15 hodin.

Další články