Zde může být vaše reklama.

Alpe Adria Cup BK REDSTONE čeká domácí pohárová premiéra

BK REDSTONE čeká domácí pohárová premiéra

foto: Petr Pelíšek

28. 11. 2022 - 15:51

Poprvé v sezoně budou mít v Alpe Adria Cupu basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko výhodu domácího prostředí a hned přivítají vedoucí celek skupiny B, kterým je BC GGMT Vídeň. Do druhé poloviny stále populárnější evropské soutěže vstoupí Hanáci v Čajkaréně ve středu 30. listopadu od 19 hodin.

„Soupeř v minulé sezoně vyhrál rakouský titul a také v probíhajícím ročníku má ty nejvyšší ambice. Složil zajímavý tým, ve kterém jsou basketbalisté z Chorvatska, Srbska, Kanady a Spojených států. Narazíme na silného protivníka, diváci se mají na co těšit,“ zve příznivce basketbalu prezident a sportovní manažer BK REDSTONE Michal Pekárek.

Duelem proti Vídni vstoupí domácí basketbalisté do druhé poloviny bojů v základní skupině. Zatím hráli pouze na palubovkách soupeřů. V Rakousku prohráli 69:99, v Šibeniku porazili chorvatský celek 84:77 a naposledy v Lublani podlehli Ilirii 91:90 po prodloužení.

„Skupina je hodně vyrovnaná, každý má zatím šanci postoupit do další fáze. V odvetách budeme hrát pokaždé doma a toho se pokusíme využít. O postup se porveme,“ plánuje Pekárek.

Další články