Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE čeká letošní poslední zápas

BK REDSTONE čeká letošní poslední zápas

foto: Petr Pelíšek

29. 12. 2023 - 07:29

Před koncem roku ještě basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko odehrají ještě jedno mistrovství utkání. V 18. kole Kooperativa NBL se představí na pardubické půdě a budou se snažit získat skalp trápícího se soupeře. Východočeši neprožívají dobrou sezonu, protivníky dělí pouze dvě výhry. Střetnutí se odehraje v sobotu 30. prosince od 17.30 hodin.

„Pardubice mají k dispozici dobré střelce a disponují velkou sílou pod košem. Abychom tyto zbraně soupeře eliminovali, musíme především v obraně předvést opravdu hodně dobrý výkon, abychom uspěli,“ uvědomuje si kouč Olomoucka Andy Hipsher.

V prvním vzájemném duelu se radovali basketbalisté Olomoucka. V Čajkaréně zvítězili 87:86, když po skvěle odehraném prvním poločase v závěru utkání odolali náporu Pardubic a vyhráli zásluhou koše Baileyho devět vteřin před koncem.

„Potřebujeme hrát týmově. Jedině tak se dostaneme ke kvalitní střele a budeme mít šanci bodovat. Každý musí dělat svoji práci ve prospěch celého kolektivu. To je cesta, která nás může dovést k vítězství,“ dodává kouč BK REDSTONE.

Další články