Zde může být vaše reklama.

Alpe Adria Cup BK REDSTONE čeká poslední finalista

BK REDSTONE čeká poslední finalista

foto: Petr Pelíšek

07. 11. 2023 - 06:59

Na poslední ligovou porážku s Pískem se pokusí basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko zapomenout v dalším utkání Alpe Adria Cupu. Ve středu 8. listopadu přivítají od 18 hodin na své palubovce Vídeň, finalistu posledního ročníku soutěže.

„Soupeře si moc dobře pamatujeme. V historicky prvním utkání v soutěži nás porazil o třicet bodů a v sestavě měl řadu skvělých hráčů. Řada z nich zůstala i na současné soupisce, třeba výborný pivot a střelec Jožo Radoš. Je jasné, že nás čeká těžký protivník,“ uvědomuje se prezident a sportovní manažer BK REDSTONE Michal Pekárek.

V předchozím ročníku Alpe Adria Cupu Olomoucko ve Vídni prohrálo 69:99, v domácím prostředí to bylo mnohem lepší a tomu odpovídal výsledek 81:90. V nové sezoně Vídeň zatím prohrávala v Kolíně 88:90 a porazila Ilirii 113:102. „Myslím, že střetnutí bude vyrovnané a máme slušnou šanci na úspěch,“ věří Pekárek.

Na deset návštěvníků utkání basketbalisti Olomoucka v Alpe Adria Cupu proti Vídni čeká originální dárek, který dostanou přímo od hráčů. domů si tak odnesou pozornost jako poděkování za přízeň klubu. „Fanoušci nás podporují, i tímto způsobem jich chceme poděkovat za přízeň. Víc neprozradím, bude to překvapení,“ uvedl prezident a sportovní manažer BK REDSTONE Michal Pekárek.

Další články