Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE čeká v dohrávce nevyzpytatelné Brno

BK REDSTONE čeká v dohrávce nevyzpytatelné Brno

foto: Petr Pelíšek

28. 11. 2023 - 10:06

Posledním soupeřem, na kterého v sezoně ještě basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko nenarazili, je tým Basket Brno. Nepříjemného protivníka přivítají v Čajkaréně ve středu 29. listopadu od 18 hodin v rámci dohrávky 10. kola Kooperativa NBL.

Brno je hodně nečitelným týmem. V prvních pěti kolech dosáhlo na jediné vítězství, které ale vybojovalo senzačně na nymburské palubovce. V posledních zápasech se ale zvedlo a v posledních čtyřech kolech se radovalo. Naposledy ovšem padlo ve své hale s nováčkem s Písku.

„Narazíme na tým, který bude hodně motivovaný, a my se budeme muset vyrovnat z jejich velkou intenzitou hry. V sestavě má Brno celou řadu vysokých hráčů, ubránit soupeře na doskoku a v podkošovém území bude naším hlavním úkolem,“ plánuje kouč BK REDSTONE Andy Hipsher.

Olomoucko přesto potřebuje v dohrávce zabrat, aby rozšířilo počet tří výher z předchozích ligových duelů. Pokusí se navázat především na výkony v Alpe Adria Cupu, v němž se týmu daří a atakuje postupové příčky do finálového turnaje.

„Naposledy proti Kolínu jsme podali týmový výkon, což potvrdilo šestadvacet asistencí. Prosadilo se více střelců, hned pět hráčů se dostalo přes deset bodů. Když v takových výkonech budeme pokračovat, projeví se to i v lize,“ míní Hipsher.

Další články