Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE chce prodloužení úspěšné série

BK REDSTONE chce prodloužení úspěšné série

foto: Petr Pelíšek

12. 01. 2024 - 15:00

Na nevyzpytatelné Brno, které dokázalo v prosinci porazit Nymburk, ale v posledním kole naopak prohrálo o propastných čtyřicet sedm bodů v Ústí nad Labem, narazí v předposledním kole basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko.  Na půdě soupeře se bude hrát v sobotu 13. ledna od 19 hodin a hosté se budou snažit navázat na poslední dva ligové úspěchy.

„Brno hraje obvykle ve velké rotaci a díky tomu má stále hodně energie. Je u něj patrná snaha o rychlý přechod do útoku. Drží vysoké tempo hry, to je pro každého nepříjemné. Kádr je dobře namíchaný, vedle zkušených basketbalistů nastupují šikovní mladíci. Půjdou do zápasu naplno, bojují o pátou příčku v tabulce. Čeká nás těžké utkání,“ míní kouč Olomoucka Andy Hipsher.

V sestavě Hanáků snad nebude chybět David Škranc, který poslední ligové střetnutí proti USK Praha odnesl několika stehy v ústech. Naskočit do střetnutí bude určitě moci Chris Vogt, nový pivot, který už nastoupil v pohárovém duelu s Ostravou. „Doufám, že budeme v co nejširší sestavě a fyzicky se Brnu vyrovnáme,“ přeje si Hipsher.

Další články