Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE hraje doma proti Nymburku

BK REDSTONE hraje doma proti Nymburku

foto: bkredstone.cz

21. 09. 2023 - 14:08

Jednoho z nejtěžších soupeřů určil los Kooperativy NBL hned na úvod soutěže basketbalistům BK REDSTONE Olomoucko. V premiéře nového ročníku přivítají v sobotu 23. září od 18 hodin na své palubovce Nymburk, který v minulé sezoně po dlouhých osmnácti letech přišel o domácí titul.

„V prvních kolech opravdu nemáme snadný los, ale to se dalo předpokládat. V české lize se hodně velice kvalitních hráčů, soupeře si příliš nevyberete. Nymburk je opravdu silný, rozhodně má náš respekt, protože v posledních letech toho hodně dokázal v domácí soutěži i evropských pohárech a touží se vrátit na vrchol,“ uvědomuje si trenér BK REDSTONE Olomoucko Andy Hipsher.

„Zápas bereme jako výzvu. Chceme hrát s energií a velkým nasazením a ukázat, na čem jsme společně v přípravě pracovali. Prezentovat se týmovou hrou. Budeme důrazní na obou polovinách palubovky,“ plánuje kouč.

Hosté do sezony vstoupí s jednoznačným cílem – vrátit titul do Polabí. „Od zahajovacího tréninku je vidět, že letos je motivace na úplně jiném levelu, než bývala roky zpátky. Všichni cítí, že titul patří do Nymburka. Od prvního dne je viditelné, že máme tento cíl před sebou a budeme se ho snažit naplnit,“ tvrdí Jaromír Bohačík, reprezentační křídelník, který se do Nymburka vrátil po třech sezonách v zahraničí.

Další články