Zde může být vaše reklama.

Český pohár BK REDSTONE hraje proti Ostravě, možná i s posilou

BK REDSTONE hraje proti Ostravě, možná i s posilou

foto: bkredstone.cz

09. 01. 2024 - 14:40

Už do bojů o postu do čtvrtfinále dospěl Český pohár v basketbale mužů a hned ve čtyřech případech v nich dojde na zápasy týmů z nejvyšší soutěže. Týká se to také hráčů BK REDSTONE Olomoucko, kteří ve středu v Čajkaréně přivítají od 18 hodin Ostravu.

„Díky ligovému programu, startu v Alpe Adria Cupu a domácí pohárové soutěži máme kalendář docela nabitý, ale utkání rozhodně nebereme na lehkou váhu. Je to soutěžní zápas a podle toho k němu přistoupíme,“ uvedl kouč Olomoucka Andy Hispher.

Není vyloučeno, že do střetnutí již nastoupí nová posila Chris Vogt, 214 centimetrů vysoký pivot, který hrál NCAA v Kentucky, Cincinnati a Wisconsinu a má za sebou i dvě angažmá v Evropě. V minulé sezoně nastupoval v sestavě Timberwolves Vídeň a naposledy hrál belgický klub Leuven Bears.

„Klasická pětka nám dlouhodobě chyběla. Věřím, že s příchodem Chrise se zlepšíme na doskoku, kde nás soupeři často přehrávali. V Evropě už hrál, měl by rychle zapadnout, což je v rozehrané sezoně hodně důležité,“ uvedl prezident klubu a sportovní manažer Michal Pekárek.

Další články