Zde může být vaše reklama.

Změna u týmu BK REDSTONE odvolal trenéra, po třech kolech

BK REDSTONE odvolal trenéra, po třech kolech

foto: Petr Pelíšek

11. 10. 2022 - 10:28

Tři kola, tři prohry. Vstoupit basketbalistům BK REDSTONE Olomoucko do nového soutěžního ročníku úspěšně se nepovedlo. Vedení klubu na to reagovalo rychle a odvolalo trenéra Miljana Čuroviče. Stalo se tak po prvním týdnu nové sezóny.

Na nepovedený start do Kooperativa NBL a především dvě vysoké porážky na Slavii a s Královskými sokoly reagovalo vedení BK REDSTONE Olomoucko razantně. U týmu s okamžitou platností skončil trenér Miljan Čurovič. „Před startem sezony nás pochopitelně nenapadlo, že něco takového budeme muset řešit po třetím kole. Ale nechceme opakovat situaci z minulého ročníku, kdy nám sezona utekla už v první polovině základní části. S novým impulsem pro celý tým jsme nechtěli čekat, protože za pár týdnů by mohlo být pozdě,“ řekl generální manažer BK REDSTONE Olomoucko Libor Špunda.

Nového kouče vedení klubu usilovně hledá. V hledáčku je několik jmen. Mezi adepty jsou domácí i zahraniční trenéři. „Pochopitelně chceme mít klíčový post obsazený co nejdříve, uvidíme, jak rychlá jednání budou. V nejbližší době tým povede prezident a sportovní manažer Michal Pekárek,“ uvedl Špunda.

Další články