Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE Olomouc čeká boj v Písku

BK REDSTONE Olomouc čeká boj v Písku

foto: Petr Pelíšek

29. 03. 2024 - 10:16

Do cílové rovinky míří program nadstavbové části basketbalové Kooperativa NBL a stále není rozhodnuto o postupujících do předkola play – off ze skupiny A2. K rozluštění tohoto rébusu může přispět také výsledek utkání BK REDSTONE Olomoucko na půdě Sršňů z Písku, které se hraje v neděli od 17 hodin.

„Od začátku nadstavby se vlastně nic nezměnilo. O dvě postupové příčky bojují tři týmy a rozdíly jsou minimální. Situaci ve skupině jsme si zkomplikovali porážkou na Slavii, sami se z toho musíme dostat. Jsme v situaci, kdy musíme ke každému zápasu přistupovat, jako by šlo o utkání play – off,“ uvědomuje si význam následujících střetnutí trenér Olomoucka Andy Hipsher.

Písecký nováček nejvyšší soutěže sice prohrál poslední dva zápasy a opustil postupové příčky, na domácí palubovce se však pokusí složitou situaci zvrátit. „Písek naposledy prohrál v Ostravě, ale to nás nesmí zmást. Čtyřiadvacet minut vedl a to některým jeho hráčům utkání úplně nevyšlo. Doma budou Sršni silní, na to musíme být připravení. K výhře povede jen náš maximální výkon,“ předpokládá Hipsher.

Další články