Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE posiluje, získal nového hráče

BK REDSTONE posiluje, získal nového hráče

foto: bkredstone.cz

10. 11. 2022 - 14:58

Basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko po nepovedeném vstupu do Kooperativa NBL získali v neděli doma proti Opavě první vítězství. Bylo to pod vedením nové kouče. A změnou na postu trenéra klubové novinky nekončí, týkají se i posílení kádru. Hanáci získali Marka Welsche z Jindřichova Hradce.

Welsch uzavřel v BK REDSTONE kontrakt do konce soutěžního ročníku s opcí. Třiadvacetiletý rozehrávač hrál naposledy v prvoligovém Jindřichově Hradci. V předchozích letech strávil tři sezony v Kooperativa NBL, ve které v sestavě svitavských Turů a jindřichohradeckých Lvů odehrál 107 zápasů.

BK REDSTONE souží zranění některých hráčů, k tomu má klub náročný program, když působí ve třech soutěžích. Proto se vedení rozhodlo získat další posilu. „Máme hodně náročný program. Vedle Kooperativa NBL nás čeká Český pohár a zápasy v Alpe Adria Cupu. Rozhodli jsme se proto náš kádr rozšířit. Od Marka si slibujeme, že do týmu přinese energii, nasazení a jemu vlastní agresivitu,“ řekl Libor Špunda, generální manažer BK REDSTONE Olomoucko.

Další články