Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE: Poslední zápas sezony na Folimance

BK REDSTONE: Poslední zápas sezony na Folimance

foto: Petr Pelíšek

11. 04. 2023 - 13:58

Absolutně bez nervů odehrají basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko závěrečné střetnutí sezony v Kooperativa NBL proti USK Praha. Na Folimance se představí 12. dubna od 18 hodin s vědomím, že mají jistou záchranu. Domácí bez ohledu na výsledek obsadí v nadstavbové skupině A2 první příčku.

„Chceme odvést dobrou práci a ukázat kvalitní basketbal. Počítám s tím, že prostor na hřišti dostanou všichni kluci. I ti, kteří v sezoně neměli tolik minut. Bylo by hezké, kdybychom se se soutěžním ročníkem rozloučili vítězně. Budeme se snažit, aby se to povedlo,“ přeje si kouč BK REDSTONE Tihomir Bujan.

Vysokoškoláci se budou snažit natáhnout vlastní vítěznou sérii, která se po předchozím úspěchu v derby proti Slavii natáhla už na čtrnáct zápasů. Hosté se naopak pokusí tuto šňůru utnout. „Díky vítězné sérii USK bude mít zápas zajímavý náboj. Domácí se budou snažit udržet pohodovou atmosféru před vyřazovací části sezony. Čtrnáct výher v řadě je docela hodně, my uděláme maximum, aby patnácté nepřidali,“ dodává Bujan.

Další články