Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE proti Ostravě o první domácí výhru

BK REDSTONE proti Ostravě o první domácí výhru

foto: bkredstone.cz

06. 10. 2023 - 19:50

Na skvělé vystoupení na děčínské palubovce budou chtít navázat basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko v 5. kole Kooperativa NBL, v němž 7. října v 18 hodin přivítají Ostravu. Hostující Nová huť zatím prohrávala všechny předchozí zápasy.

„Musíme pokračovat v nastaveném směru. Pomalu se sehráváme, což se ukázalo v minulém střetnutí v Děčíně. Náš výkon nebyl bez chyb, přesto se nám podařilo vyhrát a tento výsledek musíme potvrdit proti Ostravě,“ tvrdí odhodlaně kapitán Olomoucka Lukáš Feštr, který nepřipouští, že by se tým po výborném vystoupení v hale Válečníků podlehl nějakému uspokojení. „Jeden zápas nic neznamená. Jen jsme položili dobrý základ, na kterém musíme stavět,“ říká Feštr.

Nejbližší protivník BK REDSTONE v prvním kole prohrál s mistrovskou Opavou až po prodloužení, následoval výprask v Děčíně, devítibodová porážka v Pardubicích a poslední utkání proti ústecké Slunetě, která v ostravském Tatranu vyhrála rozdílem třídy 91:62 a zapsala první výhru v sezoně.

„To nic neznamená, proti Ostravě nás čeká derby. Soupeř přijede maximálně motivovaný, my na tom musíme být stejně a pak to navíc potřebujeme předvést na palubovce. Zatím se teprve učíme vyhrávat, naposledy se to podařilo. Teď přichází další příležitost, chceme ji využít. Pokud zůstaneme hladoví a soustředění, myslím, že zápas zvládneme,“ věří kouč Olomoucka Andy Hipsher.

Další články