Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE vyrazí k Sokolům pro první venkovní výhru

BK REDSTONE vyrazí k Sokolům pro první venkovní výhru

foto: Petr Pelíšek

20. 12. 2022 - 11:52

Na vítězství na palubovce soupeře zatím stále čekají basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko. Další možnost ukončit tento půst budou mít v Hradci Králové, kde ve středu 21. prosince v rámci 14. kola Kooperativa NBL vyzvou od 19 hodin Královské sokoly.

„Už bychom rádi uspěli i na půdě protivníka. Třeba v Kolíně jsme byli blízko. Právě tento zápas ukázal, co musíme zlepšit. Chce to zůstat naprosto koncentrovaný celých čtyřicet minut. To se nám nepovedlo. Jedna horší pětiminutovka nás připravila o úspěch. Věřím, že to tentokrát bude lepší,“ říká před utkáním kouč BK REDSTONE Tihomir Bujan.

Královským sokolům v tabulce patří až poslední dvanácté místo. V dosavadním průběhu ligy vyhráli pouze dva zápasy, jeden z nich ale právě s Olomouckem, kterému nastříleli čtrnáct trojek. „Hradec je sice na konci tabulky, nemá ale vůbec špatné hráče. Zahraniční basketbalisté mají svoji kvalitu, stejně jako zkušení David Škranc a Ondřej Peterka. V obraně musíme být aktivní. Chci, aby Sokoli neměli volné střely. Pokud nabouráme jejich kombinaci v útoku, máme slušnou šanci vyhrát,“ tuší Bujan.

Další články