Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE zamíří na sever Čech

BK REDSTONE zamíří na sever Čech

foto: bkredstone.cz

18. 11. 2022 - 13:06

Po reprezentační přestávce bude pokračovat Kooperativa NBL a v rámci 9. kola čeká basketbalisty BK REDSTONE Olomoucko cesta do Ústí nad Labem. Na palubovce Slunety se v neděli 20. listopadu od 18 hodin pokusí navázat na předchozí vítězství nad silnou Opavou.

„Možná je škoda, že liga nepokračovala po výhře nad Opavou, ale tak to prostě je. Pauzu jsme využili, abychom do naší hry zapracovali některé nové systémy v obraně i útoku. Z tohoto pohledu byla přestávka zase dobrá. Navíc nás čeká náročný program, kdy budeme hrát ve středu i o víkendu, tam moc času na trénink nebude,“ říká trenér BK REDSTONE Tihomir Bujan.

Sluneta neměla ideální vstup do sezony a první čtyři zápasy prohrála. Pak dokázala zabrat a v posledních čtyřech kolech třikrát vyhrála. Naposledy padla na půdě Brna 90:92, když o vítězství přišla po trojce domácího Svobody šest sekund před koncem zápasu.

„Čeká nás těžký soupeř, Ústí udělalo nějaké změny v sestavě a posílilo. Hraje s velkou energií, to samé ale platí také o našem týmu. Přesto si myslím, že pokud dodržíme stanovenou taktiku, budeme mít šanci uspět a přidat na naše konto další úspěch,“ věří kouč Bujan.

Další články