Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL BK REDSTONE ztratil doma s USK

BK REDSTONE ztratil doma s USK

foto: Petr Pelíšek

16. 02. 2023 - 10:11

Basketbalistům BK REDSTONE Olomoucko se nepovedlo potvrdit výhru z Hradce Králové. Doma totiž hned v dalším kole prohráli s USK Praha 77:96.

V úvodu šli hosté do rychlého vedení 8:24, tím byl ráz zápasu naznačen. Hanáci pak ještě zabojovali a půli se za stavu 47:48 měli jistou naději. Třetí část už ale opět patřila hostům, kteří rychle odskočili na dvojciferný odstup a ten pak udrželi až do konce.

„Hlavně začátek zápasu nám vůbec nevyšel. Hostující opory Michael Okauru a Shawn Piper ukázali individuální kvalitu, nám se je nepodařilo ubránit. Ale dokázali jsme se vrátit a do poločasu kluci srovnali krok. Bohužel právě ten návrat do zápasu nás stál příliš velké množství energie. Ve třetí čtvrtině to bylo vidět. V útoku nám to nešlo, hodně jsme se nadřeli na každý koš. Střelecká úspěšnost šla hodně dolů. Několik střel skončilo na obroučce, to nám vzalo kus sebevědomí. V důležitých okamžicích nám nešly ani trestné hody. V závěru byl soupeř v pohodě a vedení ještě dokázaly navýšit. Z naší strany tam byly i dobré pasáže, na USK to bohužel nestačilo,“ řekl Tihomir Bujan, trenér BK REDSTONE.

Další články