Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL Domácí loučení basketbalistů BK REDSTONE s pitím zdarma

Domácí loučení basketbalistů BK REDSTONE s pitím zdarma

foto: Petr Pelíšek

07. 04. 2023 - 12:00

Poměrně poklidné loučení s domácí palubovkou v závěru nadstavbové části Kooperativa NBL čeká na basketbalistky BK REDSTONE Olomoucko. V Čajkaréně přivítají celek Královští sokoli Hradec Králové, který už je v boji o jedenáctou příčku může přeskočit pouze teoreticky. Hosté by v duelu, který se hraje 8. dubna od 18 hodin, museli zvítězit o čtyřicet bodů, aby měli před posledním kolem šanci vyhnout se baráži. Vedení domácího klubu připravilo pro fanoušky malý dárek. Prvních sto příznivců dostane pivo nebo limonádu zdarma.

„Vím, jak vypadá tabulka i jak si stojíme ve vzájemných zápasech. O takových věcech ale nepřemýšlím, nerad kalkuluji. Každý zápas chci hrát na sto procent, vždy chci vyhrát. To samé chci po svých hráčích. Aby při odchodu z palubovky měli pocit, že udělali maximum pro úspěch,“ říká před utkáním 11. kola skupiny A2 trenér BK REDSTONE Tihomir Bujan.

Soupeři proti sobě nastoupí v probíhající sezoně po šesté. V základní části byli úspěšnější basketbalisté Královských sokolů, kteří nejprve vyloupili olomouckou halu a v domácím prostředí po vyrovnaném průběhu lépe zvládli poslední čtvrtinu. V nadstavbě se karta obrátila a všechny tři odehrané duely ovládli hráči BK RESDSTONE, dvakrát vyhráli o více než dvacet bodů.

„Přál bych si, abychom podali kvalitní a soustředěný výkon. A také bych chtěl, aby do zápasu zasáhl co největší počet našich kluků. Je to poslední zápas sezony před našimi fanoušky, chceme se s nimi rozloučit výhrou a pěkným basketbalem,“ plánuje před střetnutím kouč Bujan.

Další články