Zde může být vaše reklama.

Florbalistky FBS Olomouc uhájily extraligu

Florbalistky FBS Olomouc uhájily extraligu

25. 03. 2019 - 00:00

I v nové sezoně se bude hrát v metropoli Hané extraligový florbal žen. Tým FBS Olomouc zdolal v play-down Plzeň 4:1 na zápasy a zajistil si tak účast v elitní soutěži.

V pátém utkání série Olomouc vyhrála doma v Čajkaréně nad Plzní 5:3, když rozhodla už v první třetině. V úvodu utkání to ještě bylo jedna k jedné, ale pak se domácí družstvo rozjelo a zajistilo si náskok tří branek. A vítězství už si nenechalo vzít.

„Šly jsme si za vítězstvím. Soupeř se dostával do šancí jen našimi chybami. Zvlášť ve třetí třetině jsme z toho chtěly asi udělat drama. Zaslouženě jsme však urvaly poslední bod. Děkujeme soupeři za sérii a přejeme hodně štěstí do dalších bojů. My jdeme slavit,“ řekl Alice Pavlíková, trenérka FBS Olomouc.

FBS Olomouc - FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň 5:3 (4:1, 1:1, 0:1)

Branky: 2. Mošťková, 6. Suchánková, 8. Reimerová, 17. Reimerová, 32. Pejzlová - 4. Helna Böhmová, 35. Mašková, 49. Volkmannová.
FBS Olomouc: Kubíčková, Franková – Pavlíková, Rozenbergová, Pejzlová, Kylarová, P. Grufíková – Suchánková, Oháňková, Moštková, Křížkoá, Reimerová, Cholinská, M. Grufíková, Bořutová. Trenérka Alice Pavlíková.

Další články