Zde může být vaše reklama.

Interliga žen Házenkářky DHK Zora prohrály se Slavií Praha

Házenkářky DHK Zora prohrály se Slavií Praha

foto: Petr Pelíšek

07. 01. 2024 - 14:43

Do nového roku vstoupily házenkářky DHK Zora Olomouc domácím zápasem proti Slavii Praha. Hanačky s úřadujícím mistrem prohrály o sedm branek, doplatily na výpadek před přestávkou.

Zora začala dobře a vedla. Jenže pak se hostům povedlo manko smazat a srovnat. To domácí celek rozhodilo natolik, že první půlku prohrála o sedm branek. Ve druhém poločase už to bylo co se vstřelených gólů srovnatelné, ale velké manko z první půlky už Zora nedohnala.

„Jsem moc zklamaná, do utkání jsme šly s tím, že můžeme vyhrát a myslím si, že jsme mohly. Výsledek o sedm rozhodně neodpovídá výkonu na začátku prvního poločasu. Musíme si to zanalyzovat, tím čím jsme ji na začátku přehrávaly, tím nás začala Slavia přehrávat později. Daly jsme jim pět balonů do ruky a tím jsme je a posadily na koně. Přesně to co jsme nechtěly. Nakonec jsem ráda, že to neskončilo výsledkem o deset nebo jedenáct, že to holky nezabalily, ale s výsledkem nejsem spokojena, protože jsme prostě měly navíc,“ řekla Lucie Fabíková, trenérka DHK Zora Olomouc.

DHK Zora Olomouc – DHC Slavia Praha 27:34 (12:19)

Nejvíce branek: Machačová 5, Daňková 5/4, K. Kubálková 5 – Holeňáková 8, Franková 5, Míšová 5. Rozhodčí: Šlezingr – Špunar. Sedmimetrové hody: 6/5 – 3/3. Vyloučení: 0:2. Diváci: 220.

DHK Zora Olomouc: Polášková, Habermannová – Malinová 3, Jansová 2/1, Kräuterá, Protivánková 1, Trumpešová 1, Roupcová 2, Krejzlíková 1, Horáková 1, Vasiljeva, Možíšová 1, Machačová 5, Dańková 5/4, K. Kubálková 5. Trenérka Lucie Fabíková.
DHC Slavia Praha: Kudláčková 1, Malá – Holečková 2, Franková 5, Motejlová 2, Koubová 2, Pejšová, Vostárková, Novotná 1, Holeňáková 8, Fryčáková, Zimová 2, Míšová 5, Doležalová 1, Švihnosová 5/3, Vavroušková. Trenér Daniel Čurda.

Další články