Zde může být vaše reklama.

Interliga žen Házenkářky DHK Zora rozstřílely Hodonín

Házenkářky DHK Zora rozstřílely Hodonín

foto: Petr Pelíšek

21. 01. 2024 - 13:27

Ve 14. kole interligy hrály házenkářky DHK Zora Olomouc doma proti Hodonínu. S posledním celkem tabulky neměly Hanačky žádný problém a došly si po jasnou výhru.

Zápas byl srovnaný jen pár minut po začátku. Od 5. minuty už kralovala Zora, který měla duel pevně v rukou už po první půlce a ve druhé půli kontrolovala vítězství. Olomouc má na kontě jedenáct bodů a odpoutala se tak na osmém místě od Plzně. Hodonín zůstává poslední se dvěma body ze čtrnácti zápasů.

„Jsme strašně moc šťastní za výhru. A nejen za výhru, ale i za to, že to byla výrazná výhra, protože jsme potřebovali nejenom body, ale i pocit, že jsme lepší než soupeř. Potřebovali jsme to dokázat přímo na hřišti,“ řekla Lucie Fabíková, trenérka DHK Zora Olomouc.

DHK Zora Olomouc– HK Hodonín 40:24 (20:12)

Nejvíce branek: Machačová 10, Malinová 5, Jansová 4 – Kalinová 8, Krejčíková 5, Drexlerová 3, Štipčáková 3. Rozhodčí: Kateřina Fialová – Marta Sovová. Sedmimetrové hody: 6/2 – 3/3. Vyloučení: 2:3. Diváci: 200.

DHK Zora: Polášková, Habermanová – Malinová 5, Jansová 4/2, Kräuterová 1, Protivánková 4, Roupcová 3, Krejzlíková 1, Horáková 2, Vasiljevová 3, Možišová 2, Machačová 10, Daňková 3, Fleková, Kubálková 2. Trenérka Lucie Fabíková.

Další články