Zde může být vaše reklama.

MOL liga Házenkářky DHK Zora uhrály remízu s lídrem

Házenkářky DHK Zora uhrály remízu s lídrem

foto: Petr Pelíšek

05. 02. 2023 - 11:40

Házenkářky DHK Zora Olomouc hrály první únorovou sobotu doma proti Duslu Šaľa. Zápas s prvním týmem interligové tabulky Hanačkám vyšel, sahaly po vítězství, nakonec vybojovaly bod.

Zora v 7. minutě otočila stav třemi brankami v řadě, což jí poslalo do vedení. Do toho už soupeře ani jednou nepustila. Na konci poločasu se dostala do vedení o čtyři góly, které ale dvěma sedmičkami snížila Vargová, čímž manko do druhého poločasu na dvě branky. Zora sehrála další skvělou sekvenci od 36. minuty, kdy přidala čtyři trefy za čtyři minuty, zatímco soupeř mezitím jen jednou kontroval. Pak opět navyšovala náskok. Po vyloučení Lenky Ratvajské, která za faul v 42. minutě obdržela červenou i modrou kartu, si připsala další skvělé minuty a vedla už o pět gólů. Pak hosté čtyřmi góly po sobě náskok Hanaček stáhli. Ty ho ale udržovaly až do 59. minuty, ve které Duslo srovnalo na konečných 30:30.

DHK Zora Olomouc – HK Slovan Duslo Šaľa 30:30 (15:13)

Nejvíce branek: Kuxová 7, Fryčáková 6, Přikrylová 5 – Vargová 6, Ščípová 5, Königová 5. Rozhodčí: Moravec, Tůma. Sedmimetrové hody: 4/4: 5/3. Vyloučení: 1:5. ČK: 42. Ratvajská. Diváci: 250.

Další články