Zde může být vaše reklama.

Interliga žen Házenkářky DHK Zora ztratily doma s Kynžvartem

Házenkářky DHK Zora ztratily doma s Kynžvartem

foto: Petr Pelíšek

21. 10. 2023 - 22:12

Házenkářkám DHK Zora Olomouc se domácí utkání proti Kynžvartu nepovedlo. V sedmém dějství interligy nezachytily úvod a pak už nenašly na hosty účinnou protizbraň.

Olomouc do zápasu nevstoupila povedeně, její výkon se ale zvedal. Postupně dokázala manko odmazat a duel vyrovnala. To bylo v patnácté minutě. Poté ale znovu nabrala ztrátu, a to především po šestigólové sérii Kynžvartu, která započala v 19. minutě. Rozdíl se ve druhém poločase ještě o hodně navýšil, hostující celek nakonec vyhrál o patnáct branek. Zora prohrála už počtvrté v řadě, Hanačky mají na kontě stále pět bodů.

„Utkání se nám bohužel opět vůbec nepovedlo. Nedaří se nám hrát to, co chceme a co potřebujeme. Zbytek bych k tomuto zápasu nechala bez komentáře,“ řekla Lucie Fabíková, trenérka DHK Zora Olomouc.

DHK Zora Olomouc – Házená Kynžvart 28:43 (13:19)

Rozhodčí: Fialová, Sovová. Sedmičky: 3/3:7/5. Vyloučení: 3:4. Diváků: 200.

DHK Zora Olomouc: Polášková, Fadrná – Malinová 7/3, A. Kubálková , Jansová, Protivánková 5, Roupcová 4, Krejzlíková, Horáková, Sovová 1, Vasiljeva 3, Možíšová 1, Machačová 3, Daňková 2, K. Kubálková 2. Trenérka Lucie Fabíková.

Kynžvart: Novotná 1, Srpová 1 – Königová, Tesařová 4, Dvořáková 2, Durovič, Vávrová 6/2, Michalcová 3 , Patrnčiaková 3, Bezruková 10/5, Dresslerová 3, Božovič, Kapustniaková 7, Hejkalová 3. Trenér Peter Sabadka.

Další články