Zde může být vaše reklama.

Házenkářky s novým koučem zvítězily

Házenkářky s novým koučem zvítězily

02. 05. 2019 - 21:00

S novým trenérem šly do zápasu proti Zlínu házenkářky DHK Zora Olomouc. Dosavadní kouč Jan Hegar byl odvolán, družstvo vede Jan Bělka. Zora si se soupeřem bez potíží poradila.

Prvních deset minut prvního poločasu v moravském derby v Olomouci bylo vyrovnaných. V jedenácté minutě se domácí tým ujal vedení a to si pak udržel do konce poločasu. V druhé půli domácí tým vedení postupně navyšoval až na rozdíl deseti branek. Diváci viděli v druhém poločase rychlou házenou a spoustu branek.

„Soupeř hrál velice dobře a musím před nimi smeknout, nevypustil až do konce utkání. Na druhou stranu to byla trošku rychlovka a musím holky fakt pochválit. Měli jsme pouze jeden trénink, a i když ty holky trošinku znám z minulého působení, tak je chci pochválit za přístup a bojovnost a nasazení v utkání,“ řekl trenér DHK Zora Jan Bělka.

DHK Zora Olomouc – HC Zlín 36:25 (15:13)

Nejvíce branek: Patrnčiaková 9, Salčáková 6, Gajdošíková 5, Hurychová 5 - Kolářová 5, Nygrýnová 5, Sekulová 4. Rozhodčí: Hájek, Pavlát. Sedmimetrové hody: 5/5 - 7/3. Vyloučení: 2:3. Diváci: 230.

Další články