Zde může být vaše reklama.

Kulturista Patrik Šerý je tváří lékáren

Kulturista Patrik Šerý je tváří lékáren

foto: archiv redakce

12. 01. 2023 - 12:15

Je to už rok, co kulturista Patrik Šerý začal fotit pro lékárny. Dnes je tváří lékáren, kdy představuje zdraví životní styl. I když osud mu teď bral a musel řešit zdravotní potíže, nyní je vše na dobré cestě, aby se dal do pořádku a mohl trénovat s maximálním nasazením.

Šerý zaznamenal po třech týdnech léčení razantní zlepšení potíží, které ho sužovaly sedm měsíců. Léčba, která je finančně nákladná, má obrovský přínos v podobě zdraví. Už teď to vypadá, že příprava na sezónu bude moci pomalu začít. „Naděje umírá poslední, důležité je se dívat dopředu, naučit tělo odpočívat a pak by mohlo být vše jak má,“ řekl Šerý.

Navíc se bude účastnit ozdravného pobytu v Karlových Varech, kde bude probíhat i jeho příprava na sezónu v hotelu Thermal. Tam bude mít fyzioterapeutické procedury, které budou střídat dvoufázové tréninky. Patrik je s ohledem na své zdraví od lékařů ponaučen, aby nedošlo k opětovnému přetížení vazivových tkání a má pro nadcházející sezónu jasno, kde by měl zase závodit.

Příprava bude opět složitá a náročná jak na cviky tak i čas. „S trenérem Bruno Waltrem a týmem se budeme zaměřovat na cviky tak, aby nedocházelo k poranění kolen, která jsou stále v léčbě,“ uvedl Šerý. „Je to další výzva pro mě i Patrika, ale na druhou stranu už jsme si trochu zvykli. Není to poprvé, co do přípravy jdeme s handicapem, navíc Patrik je jak beran, neustoupí ani o krok zpět. Jen musíme doufat, že tělo se bude hojit i při zvyšování zátěže na svalový aparát,“ řekl Bruno Walter.

Další články