Zde může být vaše reklama.

Vrací se k tréninku Kulturista Šerý je po operačním zákroku

Kulturista Šerý je po operačním zákroku

foto: archiv redakce

26. 12. 2022 - 11:32

Kulturista Patrik Šerý si musel dát od přípravy na chvíli pauzu. V současné době je totiž po operačním zákroku, lékaři tak řešili zranění, které si přivodil v tréninku.

V půlce prosince si Patrik utrhl vazivovou tkáň. Stalo se to během cvičení a již byl po lokálním umrtvení operován specialistou Ondřejem Kroupou na chirurgii. Šerý v domnění, že se jedná o tukovou bulku, měl za to, že není potřeba zásahu lékaře. Ale nakonec se rozhodl vyhledat lékaře. Dva dny před Štědrým dnem byl vytáhnout stehy a podle doktora Kroupy může pozvolna začít trénovat a zaměřit se na vrcholovou zátěž, která je u špičkových sportovců nevyhnutelná.

Před nedávnem kulturista Šerý zkolaboval po potížích s koleny. Teď čeká na opětovnou magnetickou rezonanci, aby se mohla stanovit přesná diagnóza a postup léčby. Lékaři Petr Neoral a Jiří Lošťák z Fakultní nemocnice Olomouc zatím stabilizovali jeho zdravotní stav a čekají na výsledky dalších vyšetření. Patrik teď každý týden ambulantně dojíždí na nitrožilní léčbu, která zajišťuje výživové hodnoty a protizánětlivé roztoky ve dvou dávkách týdně.

Další články