Zde může být vaše reklama.

Pod dohledem specialistů Kulturista Šerý pokračuje v léčbě

Kulturista Šerý pokračuje v léčbě

foto: archiv redakce

03. 01. 2023 - 15:31

Po více než sedmi měsících nepřetržitých bolestí kolen, spousty vyšetření a fyzioterapeutických zákroků už kulturista Patrik Šerý ví, jak bude jeho léčba pokračovat dál. Specialisté Petr Neoral a Jiří Lošťák z Fakultní nemocnice Olomouc už drží jeho zdravotní stav pod kontrolou. A pozitivní správou je, že Šerý nejspíš nebude muset na operační zákrok.

Už se zdálo, že Patrik Šerý bude muset podstoupit chirurgický zákrok, neboť jeho stav se neměnil k lepšímu. Čekalo se tedy na opětovnou magnetickou rezonanci, na které bylo v závěru loňského roku zjištěno, že poškození jeho kolen není takové, aby byla nutná operace. Teď se, ale blíská na lepší časy, protože lék, který je Patrikovi podáván, začal zabírat. A ten se postupně vrací k běžnému životu sportovce.

Léčba nebude krátká, ale pokud vše půjde jak má tak, po dvou až třech měsících by se mohly bolesti kolen minimalizovat a do půl roku úplně přestat. Pokud půjde vše podle plánu a Patrik dožene sedmiměsíční přestávku v tréninku zaměřeném na nohy, mohl by ještě letos reprezentovat v amerických soutěžích. V minulém roce dokázal Šerý získat osmnáct medailí.

Další články