Zde může být vaše reklama.

Český reprezentant Kulturista Šerý přijal pozvání

Kulturista Šerý přijal pozvání

foto: archiv redakce

27. 07. 2022 - 08:10

Olomoucký kulturista Patrik Šerý je nyní v přípravě na Světový šampionát IFBB GRANT PRIX, který se uskuteční 10-11. září na ostrově Malta.

V přípravě na něj dohlíží kouč Bruno Walter, který nastavuje tréninkový průběh. Patrik má nyní po velice strhujícím tempu jarních závodů, kdy úspěšně reprezentoval Českou republiku, Olomoucký kraj a město Olomouc hodně přetížené kolenní úpony. Proto začal intenzivněji navštěvovat NEO SPORT CLINIC, kde na něj stále dohlížejí lékaři Petr Neoral a Jiří Lošťák, dvě olomoucké kapacity v oblasti ramen a kolen. Nyní prochází vyšetřením a oba specialistů budou diagnostikovat jeho stav. Zatím podstoupil léčbu kortikoidy do pravého kolena a bude se čekat, co přinesou výsledky důkladného vyšetření. Každopádně Patrik trénujeme naplno, ale snaží se vyhýbat cvikům, které tvoří bolest v kolenou. Je důležité, aby se stav zlepšil nebo aspoň stabilizoval.

V náročném programu přijal Patrik pozvání na letní dětský den, který má již tradici v obci Bělkovice-Lašťany. Zacvičil si s dětmi školního věku za doprovodu dětských písní. Večer přislíbil exhibiční vystoupení Patrika, kdy bude předvádět své svalové partie divákům.

Další články