Zde může být vaše reklama.

Pokračuje v rehabilitaci Kulturista Šerý střádá plány v Karlových Varech

Kulturista Šerý střádá plány v Karlových Varech

foto: archiv redakce

25. 01. 2023 - 21:14

Reprezentant v kulturistice Patrik Šerý je na rehabilitačním soustředění v Karlových Varech. Zde je na čtrnáct dní v hotelu Thermal, kde podstupuje pod profesionálním vedením Dagmar Kiššové lékářské procedury. Celý pobyt je zaměřený na zdraví, které se stalo minulý rok Patrikovi stěžejním. Závodil se zdravotními problémy, které ho provázely šest měsíců v přípravě na mistrovství světa, tak i na samotném šampionátu.

Dnes už má léčba, která dlouhodobě nebyla úspěšná, neuvěřitelné výsledky, ve kterých sehráli vítěznou roli čtyři olomoučtí lékaři a specialisté - Jiří Lošťák, Petr Neoral, Josef Luštický a Ondřej Kroupa. Dokázali, že se Patrik uzdravuje a zároveň začal i s přípravou na letošní závody. Chystá se reprezentovat na prestižní celosvětové soutěži na Kanárských ostrovech, případné další starty zatím nechtěl konkretizovat.

„Vždy, když s Patrikem mluvíme o zdraví, klepeme na dřevo a jsme rádi, že léčba konečně začala hojit vazy a tkáně. Už se nám daří v tréninku zatěžovat svalové partie nohou tak, abychom mohli v přípravě navyšovat zátěž,“ řekl trenér Bruno Walter.

„Můj trenér je opravdu zkušený a ví co je pro mě v dané situaci nejlepší. Navíc stále vše konzultujeme s lékaři, abychom nebyli ukvapeni. Jsem rád, že mám kolem sebe tým lidí, kteří se o mě starají, jak nejlépe umí, včetně mojí milované ženy Marcelky,“ uvedl Patrik Šerý. „Pokud vše půjde jak má a nadále se bude můj zdravotní stav lepšit, tak věřím, že se opět podaří vybojovat finálové umístění,“ podotkl.

Další články