Zde může být vaše reklama.

Alpe Adria Cup Loučení BK REDSTONE s pohárem proti GKK Šibenka

Loučení BK REDSTONE s pohárem proti GKK Šibenka

foto: Petr Pelíšek

12. 12. 2022 - 14:51

Naposledy se v probíhajícím ročníku Alpe Adria Cupu představí přímo v akci basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko. Jejich soupeřem bude v úterý 13. prosince od 18 hodin chorvatský celek GKK Šibenka. Zápas se hraje v Čajkaréně, domácí už nemají šanci na postup do další fáze soutěže.

„O možnost rozdat si to o postupovou příčku v posledním utkání jsme minule přišli, to ale neznamená, že nechceme vyhrát. Každý takový zápas je pro nás důležitý. Chceme se zlepšovat, k tomu nejvíce pomáhají úspěchy dosažené na palubovce. Budeme dělat maximum, abychom se s Alpe Adria Cupem rozloučili důstojně a dobrým výsledkem,“ řekl trenér BK REDSTONE Olomoucko Tihomir Bujan.

Oproti původnímu středečnímu termínu olomoučtí basketbalisté na chorvatský GKK Šibenka narazí již v úterý. „Soupeř se na nás obrátil s prosbou, zda bychom zápas neodehráli o den dříve. Vzhledem k tomu, že s tím nebyl žádný technický problém s halou, souhlasili jsme,“ řekl prezident a sportovní manažer BK REDSTONE Michal Pekárek. „Díky tomu budeme mít den navíc na přípravu před důležitým ligovým zápase s pražskou Slavií, to se může hodit,“ poznamenal.

Další články