Zde může být vaše reklama.

S vítězkou olympiády Olomoučtí pólisté se připravují na sezonu

Olomoučtí pólisté se připravují na sezonu

foto: Petr Pelíšek

30. 08. 2023 - 06:37

Olomoučtí vodní pólisté začali přípravu na novou sezonu kempem pod vedením italské olympijské vítězky Cinzii Ragusa a nejlepšího střelce Italské ligy Milana Cipova na olomouckém plaveckém stadionu. Na olomouckém plaveckém stadionu se takto připravují v tomto týdnu.

V letošní sezoně budou pólisté hrát soutěže mladší žáků, starších žáků a mužů, ve spolupráci s klubem Kometa Brno také mladšího dorostu.

V klubu už nebude dál pokračovat nejlepší hráč Filip Dittmer, neboť si ho vyhlédl Klub vodného pola Nováky, sedmnáctinásobný mistr slovenské ligy. Po dohodě klubů a hráče, tam talentovaný český reprezentant přestupuje, jde o další postupný krok k rozvoji jeho kariéry.

V letošní sezoně se bude konat kvalifikace reprezentace U 19 na mistrovství Evropy, kde mají Hanáci v širším kádru hned tři hráče.

„Chtěli poděkovat sponzorům za podporu a doufat v jejich přízeň i v další sezoně. Ať už je to Olomoucký kraj a město Olomouc, tak také firmám FGP, Nutrend a Globus. V neposlední řadě bychom rádi poděkovali rodičům,“ řekl Jiří Dittmer, trenér olomouckých vodních pólistů.

Další články