Zde může být vaše reklama.

Galavečer boxu Spider fight night opanuje sál RCO

Spider fight night opanuje sál RCO

foto: archiv redakce

14. 12. 2023 - 20:57

Po dubnové úspěšné premiéře pořádá olomoucký Spider box club další galavečer boxu. Spider fight night se uskuteční v sobotu 16. prosince v Regionálním centru Olomouc. Začátek je v 18.00. A opět bude mít akce charitativní podtext.

„Představí se aktuální i bývalí mistři a vicemistři republiky, reprezentanti České republiky a účastníci mezinárodních turnajů. Celkem je na programu dvanáct zápasů,“ říká Ludvík Povýšil, organizátor galavečera.

V hlavním zápase se utkají dva zkušení borci, medailisté z mistrovství republiky a reprezentanti Michal Tareš a Adam Valenta.

Večerem v sále RCO bude provede Štěpán Horák z rádia Haná, které se postará i o následnou after-party.

Galavečer bude mít i benefiční podtext, část ze vstupného organizátoři věnují. „Rozhodli jsme se finančně pomoci tříleté Stellince, které byla diagnostikována dětská mozková obrna,“ uvedl Povýšil. „Bude možné přispívat přímo na galavečeru, během kterého proběhne i dražba podepsaných rukavic. A my samozřejmě věnujeme část ze vstupného,“ podotkl.

Lístky jsou k dostání v Olomouci ve Spider Box Gymu, informace o prodeji vstupenek, které jsou v prodeji za 550, 400 a 1200 korun, najdete na spiderbox.cz.

Další články