Zde může být vaše reklama.

U Galerie Šantovka Sportovní den a veletrh táborů 2023

Sportovní den a veletrh táborů 2023

foto: archiv redakce

20. 05. 2023 - 22:00

Na přilehlém parkovišti vedle Galerie Šantovka v Olomouci se uskutečnil sportovní den za účasti většiny olomouckých klubů a spolků.

Den plný sportu a zábavy byl určen hlavně pro sportující děti a mládež, což bylo na akci to nejkrásnější. Hendikepované sportovce střídali judisté, tanečnice a tanečníci, cyklotrialisté, volejbalisté, házenkáři, na řadu přišel i dívčí fotbal, malí hokejisté a další sporty, které v Olomouci fungují. Nebyla nouze také o stánky se suvenýry a různé atrakce s daným sportem spojené.

Letošní novinkou byla sekce letních táborů, kde se představila řada organizací se svou bohatou nabídkou. „Návštěvníci si mohli obejít všechna přítomná stanoviště, na nichž plnili sportovní úkoly. Pokud splnili dostatečný počet úkolů, dostali od Galerie Šantovka a od partnerů akce dárky. Naším cílem je přitáhnout veřejnost k pohybovým aktivitám a zájemcům přiblížit sportovní dění v Olomouci. Jedinečné na tom je právě to, že si mohou sporty vyzkoušet na vlastní kůži. A to od tradičního fotbalu, házené, volejbalu přes umělecké a bojové sporty až po balet či aerobik,“ říká mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Další články