Zde může být vaše reklama.

Jasné vítězství Volejbalistky VK UP smetly vicemistra ve třech setech

Volejbalistky VK UP smetly vicemistra ve třech setech

foto: Petr Pelíšek

04. 11. 2022 - 10:39

Volejbalistky VK UP Olomouc po dvou prohrách opět zvítězily. Doma měly v sedmém extraligovém dějství za soupeřky Královo Pole a vicemistra z minulé sezony porazily hladce ve třech setech.

První dvě sady se ještě hosté v Olomouci jakžtakž drželi, ale ve třetí už palubovku jasně ovládly Hanačky. „Vítězství bylo až nečekaně hladké. Čekali jsme spíše víc vyrovnanou bitvu, protože stříbrný tým soupeře se až tolik nezměnil. My máme za sebou těžký úvod nové sezony, kdy se v nevydařených výsledcích tým až možná příliš hrabal. Dnes jsme ale omezili počet chyb, naopak nechali v závěrech setů víc chybovat soupeře a po dobrém výkonu z toho byla zasloužená výhra,“ řekl Martin Hroch, trenér VK UP Olomouc.

„Dnes jsme se oproti předchozím zápasům zlepšily na útoku a skládaly jsme v situacích jedna na jednu. Bylo z toho konečně vítězství a doufáme, že je zopakujeme i v dalším domácím utkání tuto sobotu,“ uvedla Veronika Tinklová, kapitánka VK UP Olomouc.

Také v dalším ligovém kole čeká Olomoučanky zápas před vlastními fanoušky. Už v sobotu 5. listopadu přivítají v rámci 8. soutěžního kola od 17 hodin tým Frýdku-Místku.

VK UP Olomouc - VK Královo Pole 3:0 (21, 23, 15)

Rozhodčí: Olt, Kovář. Čas: 72 minut. Diváků: 250.

VK UP Olomouc: Galvãová, Šepeĺová, Moscická, Rajlićová, Herdová, Körmendyová, libero Slavíková
Královo Pole: Prchalová, Hrušecká, Pelikánová, Bukovská, Stojkovićová, Nikolová, libero Digrinová. Střídaly: Borrerová, Rožnovjaková, Kuníková.

Další články