Zde může být vaše reklama.

Kooperativa NBL Zápas BK REDSTONE proti Ústí ozdobí křest kalendáře

Zápas BK REDSTONE proti Ústí ozdobí křest kalendáře

foto: Petr Pelíšek

20. 01. 2023 - 11:00

V excelentní formě hrající Ústí nad Labem přivítají basketbalisté BK REDSTONE Olomoucko ve dvacátém ligovém kole. Sluneta vyhrála sedm utkání v řadě a naposledy si poradila i s vedoucím Brnem. V Čajkaréně na sebe protivníci narazí 21. ledna od 18 hodin.

„Zápasy jdou rychle za sebou, každý může být jiný, než ten předchozí. Po dvou porážkách na půdě soupeřů se vracíme na vlastní palubovku, kde jsme naposledy dokázali vyhrát. Na to se pokusíme navázat, i když je zřejmé, že vyzveme protivníka, kterému se daří a má velké sebevědomí,“ je si vědom trenér BK REDSTONE Tihomir Bujan.

„Základní pětka složená s cizinců a Ladislava Pecky je kvalitní a táhne celý tým. Herně i bodově, protože v průměru dává přes sedmdesát bodů, což je více než osmdesát procent. Musíme začít v obraně a pohlídat si doskok pod naším košem. To je základ pro to, abychom mohli proti Ústí uspět,“ říká kouč Bujan.

Součástí utkání bude křest aktuálního kalendáře hráčů s klubovými partnery. „Myslím, že se nám kalendář velmi povedl a máme z něj velkou radost. Chceme se o ni podělit i s fanoušky a partnery, kteří nás celoročně podporují,“ uvedl generální manažer BK REDSTONE Olomoucko Libor Špunda. Kalendář bude možné během zápasu zakoupit za 300 korun.

Další články