Zde může být vaše reklama.

Interliga házenkářek Zora v předehrávce prohrála s Mostem

Zora v předehrávce prohrála s Mostem

foto: Petr Pelíšek

28. 09. 2023 - 14:30

V předehrávce 5. kola MOL ligy měly házenkářky DHK Zora Olomouc doma za soupeře Most. Zabodovat se jim nepovedlo, rozhodlo se už v prvním poločase, který Hanáčky prohrály o deset branek.

Klíčový byl začátek duelu. Baník do něj vstoupil lépe, vstřelil čtyři branky v řadě. A když se pak poprvé trefila i Olomouc, hostující tým následně skóroval dokonce pětkrát v řadě. Po deseti odehraných minutách měl Most náskok devíti branek, který si dokázal udržovat až do konce.

„Z posledních dvou zápasů jsem velmi zklamaná, utkání v Plzni nestojí za komentář. Myslela jsem, že teď budeme chtít napravit reputaci. Vstup do zápasu byl ale velmi špatný, nechaly jsme se rozebrat všemi akcemi, na které jsme se celou dobu připravovaly. Potom už jsme se samozřejmě nechytly a Most byl lepším týmem na hřišti než my, a to po všech směrech. Soupeři jsme to nesmírně ulehčili,“ řekl Lucie Fabíková, trenérka DHK ZORA Olomouc.

DHK Zora Olomouc – DHK Baník Most 26:37 (13:23)

Nejvíce branek: Machačová 7, A. Kubálková 6, Jansová 3, K. Kubálková 3 – Stříšková 7, Ogonovszky 6, Kuxová 5. Rozhodčí: Šlezingr, Špunar. Sedmimetrové hody: 4/3 – 0/0. Vyloučení: 2:2. Diváci: 186.

Další články