Zde může být vaše reklama.

V nominaci U 17 a U 19 Pět hráčů Sigmy jede na reprezentační srazy

Pět hráčů Sigmy jede na reprezentační srazy

foto: Petr Pelíšek

30. 07. 2019 - 15:15

Mládežnické fotbalové reprezentační týmy už tak pomalu začínají rozjíždět novou sezonu. V úvodu srpna se budou srazy národních mužstev U 17 a U 19 týkat také hráčů SK Sigma Olomouc. Nominace zveřejnil asociační server fotbal.cz.

Česká reprezentace do 17 let má před sebou srpnovou účast na Telki Cupu 2019 v Maďarsku. Sedmnáctku nově vede Radek Bejbl, který se posunul od o rok mladší kategorie. A v nominaci nezapomněl ani na hráče SK Sigma Olomouc. Na turnaj pojedou čtyři – záložník Kryštof Daněk a útočníci Matěj Hadaš, Jáchym Šíp a Filip Uriča. V listině náhradníků jsou brankář Radek Vítek a obránce Jakub Coufal. Sedmnáctka bude hrát proti Kypru, Maďarsku a Chorvatsku.

Zastoupení má SK Sigma také v národním týmu U 19. Ten pod vedením trenéra Luboše Kozla čekají přípravní utkání proti Gruzii. V ostré nominaci reprezentační devatenáctky je brankář Jakub Trefil, mezi náhradníky obránce Filip Twardzik a útočníci Jáchym Šíp s Milošem Šidlíkem. Hrát se bude v úterý 6. srpna v Opavě (18.00) a ve čtvrtek 8. srpna ve Frýdku-Místku (15.00). Druhým nominovaným gólmanem je Jakub Markovič, odchovanec Sigmy, který působí v pražské Slavii.

Další články