Zde může být vaše reklama.

Pilař je pořád mimo hru, bude ještě hrát?

Pilař je pořád mimo hru, bude ještě hrát?

24. 04. 2019 - 12:24

Záložník Václav Pilař měl být v sezoně 2018/2019 tahounem týmu SK Sigma Olomouc. Jenomže pořád je všechno jinak. Borec s bohatými zkušenostmi z evropských pohárů i reprezentace je pořád více zraněný než fit, takže Sigma své ofenzivní eso ještě z rukávu ani pořádně vytáhnout nemohla, spíš je maličko povystrčit.

V sobotu čeká nejvyšší soutěže 30.kolo, poslední v základní části. A Pilař dosud stačil nastoupit do jedenácti zápasů. Naposledy hrál 8. února doma proti Jablonci. No a zase se zranil. Pak se dával dohromady a sotva vyřešil problém s levou nohou, ozvala se druhá. „Pořád se rozjíždíme, zase zastavujeme a tak pořád dokola. Vždy, když už se zase dostane do normálního tréninkového procesu, tak se objeví zase nějaký další problém,“ řekl trenér Sigmy Václav Jílek.

 Klub situaci ohledně Pilařova zdravotního stavu intenzivně řeší. „Obrátili jsme se na pana fyzioterapeuta Koláře, ten po odborné konzultaci doporučil nějaká cvičení. Je předpoklad, že došlo k určité disbalanci, což potom způsobuje ty potíže. Cvičení by měla být základem pro zlepšení Pilařova stavu,“ uvedl Jílek. „Nyní se tedy věnuje plnohodnotně cvičení, aby tělo vydrželo zátěž. Uvidíme, jak se to bude dařit, ale doufám, že nám v této sezoně ještě pomůže, i když je to dlouhodobý proces,“ podotkl.

Další články