Zde může být vaše reklama.

Údajný zájem z ciziny Podle polských médií chce trenéra Látala Jagiellonia

Podle polských médií chce trenéra Látala Jagiellonia

foto: Petr Pelíšek

27. 12. 2019 - 12:30

Trenér Radoslav Látal v létě nahradil na lavičce SK Sigma Olomouc Václava Jílka, který odešel do pražské Sparty. Na Andrově stadionu jsou po dvaceti kolech na desátém místě tabulky. A v právě probíhající zimní pauze se spekuluje nejen o odchodech některých hráčů, ale také trenéra Látala. Ve všech případech jsou ve hře zahraniční angažmá. Informoval o tom jako první deník Sport.

Podle webu przegladsportowy.pl byl před Vánoci Radoslav Látal v Polsku a hovořil se zástupci Jagiellonie Białystok. „Podle našich informací se strany dohodly. V cestě však stojí důležitá dohoda mezi Radoslavem Látalem a Sigmou Olomouc,“ píše polský server. V Sigmě má ovšem Látal platnou dlouhodobou smlouvu, v létě ji podepsal na dva roky. Jasno v tomto směru bude na začátku ledna, to začíná příprava v Olomouci, ale také v Bialystoku. Tam působí dva odchovanci SK Sigma – záložníci Tomáš Přikryl a Martin Pospíšil.

Navíc je podle deníku Sport zájem v zahraničí o dva hráče základního kádru SK Sigma. Záložníka Jakuba Plška by chtěl maďarský Puskás Ferenc Akadémia FC, stopera Václava Jemelku pak Kairat Almaty z Kazachstánu.

Další články