Zde může být vaše reklama.

Kdy už bude hrát? Poulolo už je registrován v SK Sigma

Poulolo už je registrován v SK Sigma

foto: fotbal.cz

14. 09. 2020 - 18:50

Posledním, zatím, novým hráčem v kádru SK Sigma Olomouc je francouzský záložník Florent Poulolo. Třiadvacetiletý rodák z Martiniku, který může hrát i v obraně, dorazil na Hanou na začátku minulého týden. Podle informačního systému fotbalové asociace už byl jeho příchod administrativně vyřešen, už je registrován jako hráč SK Sigma Olomouc.

Poulolo se už tedy může objevit v zápasech Sigmy, oficiálně je jejím registrovaným hráčem od pátku 11. září. „Pracujeme s ním. Hodně jsem o něm stál. Teď měl tři čtyři týdny pauzu. Nechceme jeho návrat uspěchat, ale je to hráč, který nám, myslím si, pomůže. Na tréninku je vidět, že pracuje, řídí si obranu,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

Florent Gregoire Poulolo, je rodák z Martiniku, má francouzské občanství. Ve Francii žije od patnácti let. Ve španělském Getafe si za první tým připsal jenom jeden start. Po skončení minulé sezony se stal volným hráčem. Ve Francii působil v druholigovém Arles-Avignon a třetiligovém Olympique d'Alès. Za Arles odehrál čtyři zápasy, pak tam nastupoval za béčko ve třetí lize. Potom se přesunul do Olympique d'Alès, kde byl dvě sezony.

V ročnících 2018/2019 a 2019/2020 byl ve španělském Getafe CF. Tam nastupoval za záložní tým ve čtvrté a třetí nejvyšší soutěži. V La Lize si připsal jeden start a v něm dvanáct minut jako střídající hráč.

Poulolo je defenzivní záložník, který může hrát i na postu stopera. Je vysoký 189 centimetrů, váží 80 kilogramů, narodil se 2. ledna 1997.

Další články