Zde může být vaše reklama.

FORTUNA:LIGA Repete: Sigma hraje zase doma s Jabloncem

Repete: Sigma hraje zase doma s Jabloncem

foto: Petr Pelíšek

06. 03. 2020 - 15:00

Podruhé v tomto týdnu bude hrát fotbalisté SK Sigma Olomouc doma na Andrově stadionu. A podruhé budou mít stejného soupeře. Ve středu Modrá lavina smetla ve čtvrtfinále MOL Cupu Jablonec (3:1), v sobotu by něco podobného ráda zopakovala už v rámci 24. kola FORTUNA:LIGY.

„Vyhráli jsme v poháru, postoupili jsme, což jsme si přáli. Znovu hrajeme proti Jablonci, což bude velice složité, protože jak se říká, těžko se doma dvakrát za sebou vyhrává,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal. „V sobotu nás čeká daleko těžší a složitější utkání. Jablonec na nás bude určitě mnohem lépe připravený. Trenér si s nimi středeční zápas jistě pečlivě rozebere, takže budou na špičkách. Čeká nás velice těžké utkání. Musíme se na něj pořádně připravit,“ podotkl Látal.

Ve středu Sigma v poháru Jablonec doma smázla, třetí tým aktuální tabulky FORTUNA:LIGY v podstatě nepustila vůbec k ničemu. „Viděl jsem Jablonec ve velmi kvalitním utkání s Plzní, to hrál velice dobře. Má velmi kvalitní křídla, v útoku Doležala. Neříkám, že jsme ze soupeře měli obavu, ale v přípravě jsme se zaměřili na to, abychom eliminovali silní stránky soupeře,“ poznamenal Látal. A podobný postup budou Hanáci muset zvolit i pro sobotní prvoligový duel.

Vstupenky na tento duel jsou v prodeji ve Fanshopu i v síti Ticketportal, stojí 250, 200 a 150 korun, u dvou nižších cen je možnost padesátiprocentní slevy pro děti, navíc děti do šesti let mají vstup zdarma bez nároku na místo. Otevřeny budou tribuny západ, východ a jih.

Mimo hru jsou záložník Václav Pilař a útočníci Martin Nešpor s Jakubem Yunisem.

Utkání SK Sigma Olomouc versus FK Jablonec se hraje v sobotu 7. března od 17.00 (rozhodčí Petr Hocek – Zdeněk Koval, Miloš Vitner).

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc: Mandous – Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Hála, Houska, Breite, Falta– Chytil, Juliš. Trenér Radoslav Látal.
FK Jablonec: Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Sýkora - Hübschman - Pleštil, Kubista, Považanec, Pilík - Doležal. Trenér Petr Rada.

Další články