Zde může být vaše reklama.

Testují tři hráče Se Sigmou trénují obránce Almeira a útočník Golenkov

Se Sigmou trénují obránce Almeira a útočník Golenkov

foto: kc-camapa.ru

29. 06. 2021 - 20:43

Fotbalisté SK Sigma Olomouc jsou ve druhém týdnu přípravy na nový soutěžní ročník. A zkoušejí v něm tři hráče, na Andrově stadionu od pondělí trénují brankář Filip Mucha a ruský útočník Jegor Dmitrijevič Golenkov, dnes se přidal i brazilský obránce Almeira.

Brankář Filip Mucha (1992) z druholigového Prostějova. Syn Josefa Muchy, legendárního záložníka Sigmy, by měl na Andrově stadionu trénovat v tomto týdnu.

Útočník Jegor Dmitrijevič Golenkov (1999) působil v Křídlech Sovětů Samara v svém klubu neprodloužil smlouvu s tím, že chce zkusit štěstí v zahraničí, a to v České republice. Sám hráč na webu Komsomolské pravdy prozradil, že jde o dva kluby z první ligy. A v pondělí se objevil na Andrově stadionu. V minulé sezoně odehrál 189 centimetrů vysoký útočník 36 zápasů, dal 14 branek. A se Samarou vyhrál druhou ruskou ligu.

Mucha i Golenkov se do přípravy s SK Sigma zapojili v pondělí. O den později dorazil další nový hráč, brazilský obránce či záložník Almeida, který v minulých sezonách působil v druholigovém Táborsku. Celým jménem Stephano Alves de Almeida (1993) do Táborska přestoupil po angažmá v Portugalsku.

Další články