Zde může být vaše reklama.

Mladší dorost v přípravě Sedmnáctka SK Sigma přestřílela Slovácko

Sedmnáctka SK Sigma přestřílela Slovácko

foto: Petr Pelíšek

03. 06. 2020 - 18:19

Přípravné utkání proti 1. FC Slovácko sehrál dnes na stadionu v Řepčíně tým SK Sigma Olomouc U 17. Sedmnáctku Sigmy vede zkušený a dlouhodobě úspěšný trenér Pavel Tököly, který do klubu v minulosti přivedl nekonečnou řadu úspěšných hráčů. Jeho tým si se soupeřem poradil, Sigma vyhrála o dvě branky.

Sedmnáctka vstoupila do zápasu dobře, dala tři krásné branky a po prvním poločase vedla. Po přestávce byli chvíli lepší hosté a podařilo se jim srovnat. Ovšem Sigma v závěrečné pasáži zápasu dokázala dát ještě dva góly a zvítězit.

„Byl to zápas dvou různých poločasů. První byl z naší strany slušný. Ve druhém jsme tahali chvíli za kratší konec, pak jsme prostřídali zpátky, hra se vyrovnala a vyhráli jsme o dva góly. Neříkám, že zasloužen, nebylo to úplně dobré,“ řekl trenér SK Sigma U 17 Pavel Tököly.

SK Sigma Olomouc U 17- 1. FC Slovácko U17 5:3 (3:1)

Branky: 7. Čermák, 16. Mikulenka, 18. Slatinský, 72. Michl, 87. Zbožínek. Rozhodší: Brázdil.

SK Sigma U 17: Vajda (46. Koutný) - Janyška (46. Strnad), Dohnálek, Zbožínek, Hapal (46 Stašák) - Páleník (46. Skalský), Studený (76. Slatinský), Zelinka (70. Josefčuk), Mikulenka (46. Michl), Čermák (67. Páleník, 82. Mikulenka) - Slatinský (46. Rabenseifer). Trenér Pavel Tököly.

Další články