Zde může být vaše reklama.

MOL Cup Sigma bude bojovat o postup na Bohemians

Sigma bude bojovat o postup na Bohemians

foto: Petr Pelíšek

08. 03. 2021 - 18:16

Po sobotní prohře v Plzni se fotbalisté SK Sigma Olomouc musejí rychle opět přepnout do stavu maximální pozornosti a pohotovosti. Čeká je důležitý zápas. V Praze proti Bohemians budou bojovat o postup do čtvrtfinále MOL Cupu. Osmifinálový duel je na programu v úterý 9. března s výkopem v 16.00.

Sigma hrála v Ďolíčku poměrně nedávno, bylo to 14. února, tedy před třemi týdny. To utkání skončilo bezbrankovou remízou. A zrovna od tohoto střetnutí se začali Hanáci poněkud trápit v ofenzivě, za předchozí čtyři ligová střetnutí dali jen jednu branku. V domácím poháru ale na remízy, natož bezbrankové, nehraje, rozhodnout o postupujícím se musí.

V předchozím pohárovém kole měla Sigma za soupeře doma Domažlice. V tomto duelu udělal trenér Radoslav Látal několik změn v sestavě, mimo jiné i na postup brankáře, chytal Matúš Macík. A není vyloučeno, že k nějakým změnám dojde i tentokrát.

Utkání Bohemians Praha versus SK Sigma Olomouc se hraje v úterý 9. března od 16.00 (rozhodčí Miroslav Zelinka – Jan Dohnálek, Michal Novák). Přímý přenos vysílá veřejnoprávní kanál ČT Sport.

Pravděpodobné sestavy
Bohemians: Le Giang – Köstl, Hůlka, Vondra –Dostál, Vaníček, Květ, Levin, Schumacher – Pulkrab, Necid. Trenér Luděk Klusáček.
SK Sigma Olomouc: Mandous – Sladký, Hubník, Beneš, Vepřek – Zahradníček, Daněk, Zmrzlý, Breite, Hála – Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Další články