Zde může být vaše reklama.

Závěr FORTUNA:LIGY Sigma bude dohrávat bez střelce Juliše

Sigma bude dohrávat bez střelce Juliše

foto: Petr Pelíšek

19. 07. 2020 - 13:22

Druhý restart jarní části bláznivé sezony 2019/2020 čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc. Skupina o záchranu FORTUNA:LIGY byla přerušena po třetím kole vzhledem ke karanténě v Karviné. Na Andrově stadionu na to reagovali tak, že hráčům dali dovolenou. Ta skončí v pondělí 20. července, v příštím týdnu totiž Sigmu čekají poslední dvě utkání soutěžního ročníku.

Zbývající dvě utkání sezony 2020/2021 sehraje SK Sigma-ve čtvrtek 23. července v Opavě (18.00) a v neděli 26. července doma na Andrově stadionu proti Zlínu (17.00).

Elitní soutěž se zase rozjede po třech týdnech. A Hanáci do dohrávek půjdou s personálně užším kádrem. Nebudou u toho brankář Miloš Buchta a záložník Václav Pilař, kterým skončily v klubu smlouvy. Buchta ukončil profikariéru, Pilař se mezi tím upsal na dva roky Jablonci. Scházet také bude útočník Lukáš Juliš. Nejlepší jarní střelec Sigmy už má za sebou hostování na Andrově stadionu a jede podle režimu svého mateřského klubu, tedy Sparty Praha. Ta totiž zahajuje přípravu na nový soutěžní ročník už ve čtvrtek 24. července.

Plán své přípravy na novou sezonu, ani ceny a termíny předprodeje permanentních vstupenek, SK Sigma dosud nezveřejnila. Lze jen předpokládat, že restart ligy po dovolené už je v zásadě startem na soutěžní ročník 2020/2021. Dvě prvoligová utkání v příštím týdnu už můžou Hanácí v klidu pojmout jako přípravu, protože sestup už jim nehrozí a dohrávat musejí jen z povinnosti.

Další články