Zde může být vaše reklama.

Nový generální partner Sigma bude hrát s Tipsportem na hrudi

Sigma bude hrát s Tipsportem na hrudi

foto: sigmafotbal.cz

14. 01. 2021 - 13:26

Fotbalisté SK Sigma Olomouc vstoupí do jarní části sezony sobotním zápasem v Praze proti Slavii (18.30). A bude to s novým generálním partnerem na dresech, od jara budou mít Hanáci na hrudi Tipsport. Tedy partnera, se kterým v roce 2012 vyhráli český pohár a získali první trofej v historii klubu. Sigma o tom informoval na tiskové konferenci před začátkem druhé části soutěžního ročníku.

„Je nám ctí, že můžeme navázat na dřívější spolupráci se společností Tipsport. Jedná se o silné jméno na českém trhu a my jsme rádi, že ji znovu můžeme přivítat v naší sigmácké rodině. Věřím, že spojení Sigmy a Tipsportem bude ku prospěchu obou stran a že přinese klubu i fanouškům řadu dalších úspěšných sezon,“ řekl předseda dozorčí rady Sigmy a náměstek primátora města Olomouce Martin Major. „Tipsport letos v lednu pozval náš A-tým na turnaj Tipsport Malta Cup, který jsme absolvovali v rámci zimního soustředění. Pokryl veškeré výdaje spojené s tímto turnajem. Takové podpory si nesmírně vážíme,“ dodal.

Tipsport vstoupil do sponzorského portfolia SK Sigma v době, kdy ekonomika vzhledem k vládním zákazům a opatřením zrovna neroste. „Olomouc je slavným jménem na české fotbalové scéně a dlouhodobě prokazuje skvělou práci a velký potenciál. Z její mládežnické akademie vychází spousta výborných fotbalistů, kterými zásobuje český fotbal a dělá mu tak čest. Také proto jsme měli zájem se s Olomoucí domluvit na spolupráci i v této těžké době,“ řekl Jan Čumpelík, marketingový ředitel Tipsportu. „Pochopitelně nás těší i současné výborné postavení Sigmy v aktuální ligové tabulce, věříme, že se jí i na jaře bude dařit,“ podotkl Čumpelík.

Společnost Tipsport byla generálním partnerem SK Sigma Olomouc už mezi lety 2009 a 2012. Stejně jako tehdy bude i v nadcházejících ročnících nejvyšší české fotbalové ligy logo Tipsportu umístěno na hrudi. Logo partnera Sigma Group se poté posune výš mezi klubové logo a logo Adidas.

Další články