Zde může být vaše reklama.

Open season Sigma bude na Horním náměstí

Sigma bude na Horním náměstí

01. 07. 2019 - 13:00

Nový ročník FORTUNA:LIGY se nezadržitelně blíží, a proto SK Sigma Olomouc chystá setkání se svými fanoušky. Tři dny před prvním ligovým zápasem, tedy ve středu 10. července od 18:00, budou mít všichni Sigmáci možnost přímo na Horním náměstí shlédnout předsezónní tiskovou konferenci, představení projektu Zápas století, představení hráčů A-týmu pro nadcházející sezónu v nových dresech, předání mistrovského poháru juniorskému týmu a také budou mít jedinečnou příležitost získat podepsané karty hráčů a trenéra.

V rámci předsezónní tiskové konference budou na otázky novinářů odpovídat trenér Radoslav Látal, sportovní manažer Ladislav Minář a hráč Vít Beneš. Následně společně představí marketingový manažer David Holly a bývalý hráč Sigmy a české reprezentace David Rozehnal projekt Zápas století, který se stane součástí programu oslav k 100. výročí založení klubu. „Nesmírně si vážíme, že nám s přípravou Zápasu století pomáhá taková osobnost jako David Rozehnal. Více vám neprozradím, ale věřím, že se všichni fanoušci fotbalu a především Sigmy se mají na co těšit“, uvedl marketingový manažer klubu David Holly.

Očekávání fanoušků s příchodem nové sezóny nejsou spojeny pouze s výkony svého mužstva, ale také s novým designem dresů, ve kterých jejich oblíbenci vyběhnou na trávník. Proto se netradičně chystáme veřejně ukázat nové dresy ještě před začátkem soutěže. Fanoušci Hanáků uvidí domácí i venkovní sadu dresů a navíc i sadu retro dresů. V těch nastoupí hráči Sigmy u příležitosti oslav 100 let klubu v domácím ligovém utkání na přelomu srpna a září. Dojde také k předání mistrovského poháru našemu juniorskému týmu z rukou zástupců vedení klubu i města Olomouce. Celá akce vyvrcholí autogramiádou s hráči A-týmu a novým trenérem Radoslavem Látalem, během níž budou zúčastnění odpovídat na otázky z publika.

Další články