Zde může být vaše reklama.

Disciplinární tresty Sigma dostala pokutu za zápas se Slavií

Sigma dostala pokutu za zápas se Slavií

foto: Petr Pelíšek

16. 12. 2021 - 18:28

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace na dnešním zasedání řešila také, mimo jiné, události ze závěru druhého poločasu zápasu 17. kola FORTUNA:LIGY SK Sigma Olomouc versus Slavia Praha. V tom se sportovní manažer hanáckého klubu Ladislav Minář rozohnil nad některými výroky hlavního rozhodčího Miroslava Zelinky. A jeho vpád na hrací plochu musela řešit pořadatelská služba. Minář i Sigma za to dostali pokutu.

„Disciplinární komise potrestala p. Ladislava Mináře za nesportovní chování (vniknutí na hrací plochu a do prostor vymezených družstvům a delegovaným osobám) v utkání 17. kola F:L mezi SK Sigma Olomouc a SK Slavia Praha peněžitou pokutou ve výši 15 tisíc korun,“ stojí v usnesení disciplinární komise. Podle té byl klub SK Sigma Olomouc potrestán za porušení povinností pořádajícího klubu (klub nezajistil, aby bylo neoprávněným osobám zamezeno ve vstupu na hrací plochu a do prostor vymezených družstvům a delegovaným osobám) v utkání 17. kola F:L proti SK Slavia Praha peněžitou pokutou ve výši 30 tisíc korun.

V řešení byl rovněž záložník Pablo González, který byl minulý víkend vyloučen v Českých Budějovicích. Za červenou po dvou žlutých dostal stopku na jeden zápas, čili v neděli bude doma na Andrově stadionu v duelu proti Zlínu scházet.

Další články