Zde může být vaše reklama.

Poslední příprava Sigma hraje generálku na jaro v Karviné

Sigma hraje generálku na jaro v Karviné

foto: Petr Pelíšek

07. 02. 2020 - 15:00

Poslední přípravný zápas a pak už to začne. Fotbalisté SK Sigma Olomouc hrají generálku na jarní díl FORTUNA:LIGY v sobotu v Karviné, začínat se bude ve 14.30. A trenér Radoslav Látala už může do hry poslat novou ofenzivní posilu, v přípravě s jeho týmem je od úterý útočník Lukáš Juliš.

Hanáci v soutěžním ročníku 2019/2020 s Karvinou hráli už dvakrát, doma i venku remizovali 1:1. V základní fázi už se oba celky nepotkají, takže si spolu můžou zahrát generálku. V olomouckém dresu by se měl poprvé představit útočník Lukáš Juliš, jediná zimní posila Sigmy. Chybět budou zranění brankář Michal Reichl a útočník Martin Nešpor, tak dorostenci Kryštof Daněk a Jáchym Šíp, kteří jsou v zahraničí s reprezentačním týmem U 17.

„Lukáš Juliš je rychlostní typ, takového hráče jsem si přáli, věřím, že i gólový, takže nám pomůže s tím problémem, který trošku v útočné fázi máme,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal pro klubovou televizi. „Byli jsme s ním v kontaktu, hrubou přípravu absolvoval se Spartou. Chtěli jsme, aby se námi přiletěl do Turecka, ale onemocněl. V Karviné nějaké minuty určitě dostane, doufejme, že se s mužstvem sžije a bude připraven na jarní část ligy,“ poznamenal Látal. Jarní část FORTUNA:LIGY zahájí fotbalisté SK Sigma v sobotu 15. února v Teplicích (14.30).

Se svými bývalými spoluhráči se setká odchovanec SK Sigma Martin Šindelář, zkušený stoper je v Karviné na hostování z Baníku Ostrava.

Vstupné na utkání je zdarma, otevřena bude hlavní tribuna.

Utkání MFK Karviná – SK Sigma Olomouc se hraje v sobotu 8. února od 14.30.

Další články