Zde může být vaše reklama.

Chtějí boj o trofej Sigma hraje o finále doma proti Liberci

Sigma hraje o finále doma proti Liberci

foto: Petr Pelíšek

16. 06. 2020 - 15:00

Fotbalisty SK Sigma Olomouc čeká ve FORTUNA:LIZE jen hra ve skupině o sestup, který by se jim měl vzhledem k bodovému náskoku velmi pravděpodobně vyhnout. Ale tým trenéra Radoslava Látala ještě může udělat ze sezony 2019/2020 takovou, co bude zapsaná v kronice jako úspěšné. Jsou totiž mezi nejlepší čtyřkou v domácím poháru. A v semifinále MOL Cupu hrají ve středu doma na Andrově stadionu proti Slovanu Liberec. Úkol zní jasně – postoupit do finále.

Po dlouhých korona komplikacích už může být na fotbalovém stadionu 2500 lidí, takže Sigma by měla mít v důležitém utkání podporu publika. Na duel klub pustí permanetkáře, k tomu prodává lístky na severní tribunu. Těch ale je jen tisícovka, stojí 200. Koupit je lze ve Fanshopu na Andrově stadionu nebo v síti Ticketportal.

Sigma v neděli neměla v utkání mančaft v nejsilnějším možném složení. Odpočívaly největší opory týmu. „Chtěli jsme pošetřit hráče, někteří toho odehráli spoustu. Musíme se odrazit ze zápasů proti Baníku a v Boleslavi a myslím si, že ani druhý poločas proti Plzni nebyl špatný. Je se o co opřít, musíme na ty výkony navázat. Myslím si, že na to hráči mají. Chceme za každou cenu uspět a dát do toho všechno,“ řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

V olomoucké sestavě budou scházet záložníci Tomáš Zlatohlávek a Václav Pilař, nejistý je start útočníka Martina Nešpora, který po dlouhé pauze ovšem už hraje přípravná utkání za třetiligové béčko.

Zápas SK Sigma Olomouc versus FC Slovan Liberec se hraje ve středu 17. června od 17.15 (rozhodčí Pavel Orel – Petr Blažej, David Hock).

Pravděpodobné sestavy
SK Sigma Olomouc: Mandous – Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Hála, Houska, Breite, Falta– Chytil, Juliš. Trenér Radoslav Látal.
FC Slovan Liberec: Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Mara, Mikula - Alibekov, Hromada - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta. Trenér Pavel Hoftych.

Další články